ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Η συνταγή είναι για 3 μερίδες

Υλικά – Εκτέλεση: 

Μουσκεύετε 150γρ.ρεβίθια για 12 τουλάχιστον ώρες ώσπου να φουσκώσουν. Πολτοποιείτε τα φουσκωμένα ρεβίθια στον πολυκόφτη μαζί με 2 κ.σ. λάδι ,2 κ.γ. κύμινο, 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ,1 κουταλάκι γλυκού ξερό δυόσμο, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό , 2 κουταλιές της σούπας άνηθο, αλάτι, λίγο πιπέρι. Προσθέτετε στο μίγμα ρεβιθιών 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι, πλάθεται 12 κεφτεδάκια, τα πατάτε ελαφρώς να μη κομματιαστούν και τα τηγανίζετε σε ελαιόλαδο ώσπου να ροδίσουν. Ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί.

Σιδηροπούλου Ιουλία

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Βιολόγος

Published by

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X