Φυτικά Έλαια

Εμφάνιση 13–24 από 24 αποτελέσματα

  • 10.45

    Το ελιξίριο της αναζωογόνησης Εξάγεται από το κουκούτσι του βερίκοκου, η βοτανική ονομασία του οποίου είναι Prunus armeniaca. Απορροφάτε εύκολα από το δέρμα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρής αίσθησης στο δέρμα.  Πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, κάνει θαύματα στην θρέψη του δέρματος. Συνήθως είναι άχρωμο, αλλά, κατά περιόδους, έχει μια χροιά του κίτρινου. Το βερυκοκέλαιο προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία Εμποδίζει το σώμα από το να είναι αφυδατωμένο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι επίσης πολύ ευεργετικό για τα εγκαύματα. Παρουσιάζει απαλή υφή, και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό λινελαϊκό οξύ. Το βερυκοκέλαιο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του. Για τον λόγο αυτό προτιμάται στο μασάζ προσώπου.

  • 9.30
    Οι ιαματικές ιδιότητες του φυτού αυτού ήταν γνωστές στον αρχαίο ελληνικό, ρωμαϊκό, αραβικό και ινδικό πολιτισμό. Tο λάδι της είναι γνωστό για τις αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές, αντισηπτικές και κυρίως επουλωτικές του ιδιότητες.
    Το λάδι της καλέντουλας βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα, πληγές από κατάκλιση, ραγάδες και ρυτίδες δέρματος, συγκάματα και ακμή. Mπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ καθώς αποτελεί άριστο φορέα που επιδέχεται την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Ιδανικό για μωρά και μικρά παιδιά.
  • 12.80
    Το έλαιο νυχτολούλουδου προέρχεται από το σπόρο του νυχτολούλουδου και είναι θαυμάσιο για δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, την ψωρίαση και την ακμή. Χρησιμοποιείται κατά την κύηση για την πρόληψη της προεκλαμψίας ενώ σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες το χρησιμοποιούν και για την καταπολέμηση της PMS, του πόνου στο στήθος, της ενδομητρίωσης, τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και των εξάψεων.
    Το έλαιο του νυχτολούλουδου, χρησιμοποιείται για μία μεγάλη ποικιλία θεραπειών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Εκτός από αυτά που αναφέρουμε παραπάνω, χρησιμοποιείται για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την οστεοπόρωση, το σύνδρομο Raynaud, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τον αλκοολισμό, τη νόσο του Αλτσχάιμερ, τη σχιζοφρένεια, το άσθμα, τον καρκίνο, την υψηλή χοληστερόλη, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, τη διαβητική νευρική βλάβη, τη δυσπραξία, τις καρδιακές παθήσεις, την υπερκινητικότητα, τον πόνο στα κάτω άκρα, τη νευροδερματίτιδα, την παχυσαρκία και την απώλεια βάρους, τον κοκίτη, τις γαστρεντερικές διαταραχές όπως η ελκώδης κολίτιδα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και το πεπτικό έλκος.
  • 7.44

    Το λάδι καλέντουλας έχει πολλες χρήσεις, είναι ιδανικό για ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες, καταπραΰνει ήπιους δερματικούς ερεθισμούς, που προκαλούνται από τις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, ξύρισμα, αποτρίχωση, ηλιοθεραπεία, τσιμπήματα, μωρουδικά εξανθήματα από πάνα κτλ.
    Είναι αποτελεσματικό σε εκδορές, κοψίματα, πληγές, κιρσούς.
    Αποτελεί ιδανική βάση για κρέμες, αλοιφές, λοσιόν για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών ή λάδι μασάζ με προσθήκη αιθέριων ελαίων.
    Το λάδι αυτό είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς και για ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες.

  • 11.60

    Το Λαδι Αβοκάντο είναι ιδανικό για διάφορες χρήσεις. Είναι πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ. Οι βιταμίνες Β και Ε δρουν αποδεδειγμένα ενάντια στη γήρανση. Η περιεκτικότητά του σε μη σαπωνοποιητικές ύλες, απαλύνει και αναδομεί την επιδερμίδα ενώ τονώνει το τριχωτό της κεφαλής. Σαν προστατευτικό, επανορθώνει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η ανεκτικότητα της επιδερμίδας στο έλαιο αβοκάντο είναι πολύ υψηλή, δεν ερεθίζει και μπορεί ακόμη να εφαρμοστεί και στην περιοχή κοντά στα μάτια χωρίς φόβο. Γι’ αυτό το λόγο, πολλά προϊόντα για μωρά περιέχουν ένα υψηλό επίπεδο αυτού του ελαίου. Απαλότητα, λάμψη, ζωντάνια και ελαστικότητα είναι τα αποτελέσματα που θα παρατηρήσετε στην επιδερμίδα σας και στα μαλλιά σας μετά από λίγες μέρες μόνο χρήσης. Αυτό το έλαιο καταπραΰνει την αίσθηση ξηρότητας που προκαλείται από σοβαρούς τύπους μόλυνσης της επιδερμίδας (έκζεμα).

  • 11.60

    Για μυϊκούς πόνους, κατάλληλο για μασάζ, καταπραϋντικό.

    Ενεργοποιεί τους θεραπευτικούς μηχανισμούς του οργανισμού μας. Οι ιδιότητές της είναι: αντιαρθριτικές, αντιρρευματικές, αντισηπτικές, απολυμαντικές, αντιμικροβιακές, τοπικές αντιερεθιστικές, αντιφλεγμονώδεις.
    Το χαλαρωτικό αυτό μασάζ με λάδι άρνικας θα βοηθήσει τους μύες να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν ενώ παράλληλα θα μας προστατεύσει από επίπονα πιασίματα.
  • 9.30

    Η εχινάκεια αποτελεί ένα εξαιρετικό βότανο με καταπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες.

    Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευεργετική της δράση στο ανοσοποιητικό,καθώς και στην θεραπεία της γρίπης,του κρυολογήματος,καθώς και άλλων αναπνευστικών παθήσεων.

    Το βότανο περιέχει πτητικό έλαιο, αντιβιοτικά πολυακετυλένια, ινουλίνη. Περιέχει επίσης λιπαρά οξέα, σίδηρο, πρωτεΐνες, τανίνες και βιταμίνες Α, C και E.

    Το έλαιο εχινάκειας έχει αντικροβιακή δράση και εξαιρετική φυσική φαρμακευτική δράση σε προβλήματα δερματοπαθειών όπως εκζέματα,ακμή και ψωρίαση.

    Η ευεργετική του δράση δεν περιορίζεται μόνο στις θεραπευτικές ιδιότητες του βοτάνου αλλά σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες έχει μεγάλη συμβολή στην μείωση των ρυτίδων του προσώπου προστατέυοντας το κολλαγόνο της επιδερμίδας.

    Η καθημερινή του χρήση και οι αντιγηραντικές του ιδιότητες θα πείσουν και τους πιο δύσπιστους για την τεράστια αξία του, κατατάσοντας το στην κορυφή των φυτικών ελαίων.

  • 11.85

    Το ριγανέλαιο είναι η προσθήκη αιθέριου ελαίου ρίγανης σε βιολογικό ελαιόλαδο. Είναι ισχυρό φυσικό αντισηπτικό και ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες φαρμάκων για την παρασκευή φαρμάκων. Ευρέως χρησιμοποιείται  και στις βιομηχανίες καλλυντικών.

    Πρόσφατες εργαστηριακές μελέτες, επιβεβαίωσαν τις ισχυρές αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντι-ιικές ιδιότητες που ανήκουν στο ριγανέλαιο. Χάρη σε αυτές, το ριγανέλαιο βοηθάει στη θεραπεία μια μεγάλης σειράς ασθενειών όπως είναι η ακμή, οι αλλεργίες, το άσθμα, η δυσκοιλιότητα, η αρθρίτιδα, οι πεπτικές διαταραχές, η βρογχίτιδα, η κόπωση, αλλά και η πιτυρίδα, οι ασθένειες των ούλων , οι πονοκέφαλοι, η φλεβίτιδα και τα κονδυλώματα. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το ριγανέλαιο προηγήθηκε από τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα για την υποχώρηση του πόνου και της φλεγμονής. Είναι κατάλληλο για βρώση.

    Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.

    Ελληνικό Προϊόν

  • 5.20

    Το βρώσιμο βιολογικό σησαμέλαιο είναι αντιοξειδωτικό, λεπτόρρευστο, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Κ, Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Θεωρείται κορυφαίο αντηλιακό λάδι, με φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 6-7. Καταπολεμά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, συσφίγγει τους δερματικούς πόρους και ενυδατώνει. Είναι εξαιρετικό για την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, προσφέρει ανακούφιση από ηλιακά εγκαύματα, δερματικές παθήσεις όπως εκζέματα, κνησμός κ.α. Προλαμβάνει την τριχόπτωση, ενισχύει την ανάπτυξη νέων μαλλιών ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στα άτονα και αφυδατωμένα μαλλιά.
    100ml ΒΡΩΣΙΜΟ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • 5.60

    Το σταφυλέλαιο είναι λάδι συσφικτικό, αντιγηραντικό, λεπτόρρευστο, αναπλαστικό (αναπλάθει τους ιστούς της επιδερμίδας), με στυπτικές ιδιότητες

  • 5.20

    Δροσίζει & Καταπραϋνει! Ιδανικό για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά!

    Το αγνό αυτό ανθόνερο βοηθάει στον καθαρισμό, την τόνωση και την εξισορρόπηση της επιδερμίδας!

    • Εξαιρετικό για πρόσωπο, σώμα & μαλλιά
    • Καθαρίζει, τονώνει, εξισορροπεί & ενυδατώνει
    • Επιδερμίδα  με τάση λιπαρότητας
    • Ακμή
    • Ιδανικό για επιδερμίδα με ακμή, μαύρα στίγματα & δυσχρωμίες
    • Αναζωογονεί την επιδερμίδα και αποτελεί ένα εξαιρετικό τονωτικό για το πρόσωπο καθώς επαναφέρει τη λάμψη και απαλότητα στο δέρμα .
    • Καταπολεμά το φριζάρισμα & τη λιπαρότητα στα μαλλιά
    • Λιπαρό τριχωτό της κεφαλής.
    • Καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα
    • Εξαφανίζει τη δυσοσμία του στόματος και τις άφθες.Mείγμα νερό και ανθόνερο λεβάντας μισό-μισό. Πλύσεις στόματος μετά από κάθε γεύμα.

    Χρησιμοποιήστε καθημερινά για τον καθαρισμό και τόνωση της επιδερμίδας του προσώπου.

    Το ανθόνερο Λεβάντας της biorganic είναι 100% Ελληνικό προιόν!

    Παράγεται με τη μέθοδο απόσταξης από ανώτερης ποιότητας φρέσκα άνθη Λεβάντας – Lavandula angustifolia, var. Hemus. Χρησιμοποιώντας την μοναδική αυτή τεχνική απόσταξης, που συνδυάζει την παράδοση αιώνων με την μοντέρνα τεχνολογία, εκχυλίζουμε υψηλής ποιότητας ανθόνερο Λεβάντας διατηρώντας την βιοδυναμική ενέργεια του φυτού.

    Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η λεβάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ήπιο υπνωτικό, αυξάνοντας σημαντικά το χρόνο του πραγματικού ύπνου κατά μέσο όρο 69 λεπτών. Ταυτόχρονα βελτιώνει και την ποιότητα του ύπνου, ώστε ξυπνώντας ο οργανισμός να νιώθει αληθινά ξεκούραστος.

    • Τips : Ψεκάστε με ανθόνερο λεβάντας τα μαξιλάρια και τα σεντόνια για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε! Επίσης ψεκάστε τις κουρτίνες extra αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο σας!!
    • Λατινική Ονομασία : Lavandula angustifolia, var. Hemus.
    • Η σκούρα μπλέ γυάλινη συσκευασία εγγυάται  την ιδανική προστασία του προιόντος από το φως και την UV ακτινοβολία.
  • 10.85

    Το χαμομήλι, φαίνεται να διαθέτει τρεις πολύ βασικές ιδιότητες. Θεωρείται αγχολυτικό, αντισπασμωδικό και αντιβακτηριακό. Η τελευταία ιδιότητα του, είναι εκείνη που δίνει στο Χαμομηλέλαιο μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα φυτικά έλαια. Είναι γνωστό πως το χαμομηλέλαιο έχει θετική επίδραση στην ευερέθιστη και πάρα πολύ ξηρή επιδερμίδα (dehydrated). Φαίνεται να καταπολεμά αποτελεσματικά τους παράγοντες που προκαλούν στην επιδερμίδα “φαγούρα”, τοπικούς ερεθισμούς και “κοκκινίλες”. Το Χαμομηλέλαιο “ηρεμεί” την ερεθισμένη επιδερμίδα και την προστατεύει από τοπικές λοιμώξεις και μυκητιάσεις. Θεωρείται ακόμη, πως το Χαμομηλέλαιο συμβάλει στην περιποίηση των κουρασμένων, πονεμένων ή “πιασμένων” μυών καθώς και στην ανακούφιση (με απαλό μασάζ) από τους ρευματικούς πόνους. Χαλαρώνει το σώμα και αντιμετωπίζει το “σφίξιμο” των μυών που αποτελεί αποτέλεσμα του καθημερινού stress.

    To Χαμομηλέλαιο αποτελεί πολύτιμο συστατικό για προϊόντα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, για έλαια μασάζ, αλλά και για σαπούνια. Προιον βιολογικής γεωργίας.

X