Δέν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Η συνταγή είναι για 3 μερίδες
Υλικά – Εκτέλεση:
Μουσκεύετε 150γρ.ρεβίθια για 12 τουλάχιστον ώρες ώσπου να φουσκώσουν. Πολτοποιείτε τα φουσκωμένα ρεβίθια στον πολυκόφτη μαζί με 2 κ.σ. λάδι ,2 κ.γ. κύμινο, 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ,1 κουταλάκι γλυκού ξερό δυόσμο, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό , 2 κουταλιές της σούπας άνηθο, αλάτι, λίγο πιπέρι. Προσθέτετε στο μίγμα ρεβιθιών 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι,