• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΕΩΣ 4kg
  • ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2310 690763
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ
  • 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ONLINE ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ - VIVA SECURE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πώς να μειώσετε τη χοληστερόλη με τη διατροφή

Η χοληστερόλη είναι μια κηρώδης, λιπαρή ουσία που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του σώματος .Το σώμα  χρειάζεται κάποια χοληστερόλη για να συνθέσει ορμόνες, τη βιταμίνη D και ουσίες  βοηθούν στην αφομοίωση των τροφίμων. Εάν έχετε υπερβολική χοληστερόλη στο αίμα σας, μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ουσίες και να σχηματίσει αθηρωματική πλάκα αυξάνοντας τον καρδιαγγειακό κίνδυνο.

Η χοληστερόλη ταξιδεύει μέσω του αίματος σε πρωτεΐνες που ονομάζονται λιποπρωτεΐνες. 

Περισσότερα

Τα φυτοφάρμακα χρησιμοποιούνται ευρέως και περιλαμβάνουν μια μεγάλη κατηγορία ουσιών που έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν ή να βλάπτουν ζωντανούς οργανισμούς σε φυτά ή ζώα, Είναι εκ φύσεως τοξικά και ενδέχεται να έχουν επιζήμιες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Τα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε τοξικές ουσίες στο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων. Οι δυνητικές οδοί έκθεσης σε φυτοφάρμακα περιλαμβάνουν έκθεση κατά την ενδομήτρια ζωή , μέσω του μητρικού γάλακτος, μέσω της κατάποσης τροφίμων που έχουν μολυνθεί με φυτοφάρμακα και μέσω δερματικών επαφών.

Περισσότερα

Ένας από τους επικρατέστερους μύθους υγείας είναι ότι θα πρέπει να πίνετε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια, γιατί δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να στηρίζουν αυτό τον ισχυρισμό. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, αυξάνεται και η εφίδρωση. Κάθε μέρα, το σώμα σας χάνει φυσικά το νερό μέσω του εντέρου, του δέρματος, των πνευμόνων και των ούρων. Η ύπαρξη σωματικής δραστηριότητας αυξάνει ακόμη περισσότερο την εφίδρωση,

Περισσότερα
X