• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΕΩΣ 4kg
  • ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2310 690763
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ
  • 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ONLINE ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ - VIVA SECURE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι στην ουσία η ασπίδα του οργανισμού μας απέναντι σε παθογόνους εισβολείς. Το ενισχυμένο ανοσοποιητικό προστατεύει το σώμα μας αποτελεσματικότερα  από ιώσεις,  γρίπη και  κρυολόγημα καθώς επίσης μειώνει τα συμπτώματα και τη διάρκεια ανάρρωσης από αυτά.Η αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως είναι η διατροφή, η άσκηση, ο ύπνος , το στρες κ.α. Έτσι λοιπόν γίνεται κατανοητό ότι σε μεγάλο βαθμό η άμυνα του οργανισμό μας βρίσκεται στο χέρι μας αφού μέσω δικών μας επιλογών μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.Αν λοιπόν είστε από εκείνους που αρρωσταίνουν συχνά κατά τη διάρκεια του χειμώνα,

Περισσότερα

Τα βότανα, αρωματικά και θεραπευτικά, υπάρχουν σε πληθώρα στην Ελλάδα καθώς το κλίμα ευνοεί την ανάπτυξή τους. Από τα αρχαία χρόνια ήταν διαδεδομένη η χρήση τους στη μαγειρική αλλά και ως φάρμακα της εποχής προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας διάφορες παθήσεις. Η χώρα μας παραμένει μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως στη χρήση βοτάνων. Πολλαπλές έρευνες έχουν δείξει την αξία των βοτάνων για την υγεία μας και αυτό έρχεται να επισφραγιστεί από το γεγονός ότι η φαρμακοβιομηχανία συχνά αντιγράφει τη λειτουργία των βοτάνων για να δημιουργήσει φάρμακα στο εργαστήριο.

Περισσότερα

Η ιστορία της σοκολάτας  ξεκινάει στην κεντρική Αμερική όπου και καλλιεργήθηκε το κακαόδενδρο χιλιάδες χρόνια πριν. Η σοκολάτα αποτελούσε θεραπευτικό μέσο για κάποιους λαούς της περιοχής όπως ήταν οι Μάγια, οι Ολμέκοι και οι Αζτέκοι. Κατανάλωναν τους σπόρους κακάο αφού τους είχαν επεξεργαστεί κατάλληλα, σε μορφή ρευστού μείγματος το οποίο εκτός από κακάο και νερό περιείχε και διάφορα μπαχαρικά.  

Η σοκολάτα αποτελεί απόλαυση για τον ουρανίσκο, πολύ συχνά όμως η κατανάλωσή της συνοδεύεται με ενοχές.

Περισσότερα
X