Πολιτική Επιστροφών

 

Εσφαλμένη αποστολή προϊόντων(κωδικός/ποσότητα):

Εάν έχει παραδοθεί στον πελάτη άλλο προϊόν απο αυτό που έχει παραγγείλει ή σε διαφορετική ποσότητα τότε ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία για τον προγραμματισμό παραλαβής του δέματος και αντικατάστασης του μέσω courier. Τα έξοδα επιστροφής και επαναπροώθησης βαρύνουν την εταιρεία εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο που προσφέρει η εταιρεία.

 

Ελαττωματικά προϊόντα:

Στη περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει ένα ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει την εταιρεία σχετικά με την κατάσταση που έχει παραλάβει το προϊόν και να πληροφορηθεί για τον τρόπο επιστροφής. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει η εταιρεία με τον πελάτη για την διαδικασία που αφορά την αντικατάσταση του προϊόντος.

 

Ακύρωση παραγγελίας/Υπαναχώρηση απο την σύμβαση αγοράς:

Ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει απο την σύμβαση αγοράς εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την παράδοση των προϊόντων χωρίς καμία αιτιολόγηση. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας είτε τηλεφωνικά στο 2310 690763 είτε μέσω email στο [email protected]

Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε με την συσκευασία του σε άθικτη κατάσταση*, με τα συνοδευτικά έγγραφα αγοράς και οτιδήποτε άλλο παρελκόμενο που τυχόν συμπεριλαμβανόταν κατά την παράδοση του. Το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει το χρηματικό ποσό μέσα σε 14 ημέρες απο την παραλαβή των προϊόντων στην έδρα της.

*Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊόν έχει αποσφραγισθεί ή έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του με οποιονδήποτε τρόπο τότε επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου.

Πρίν απο οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο 2310 690763 ή με email στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής.

 

Αντιλογισμός

Ο χρόνος που απαιτείται για να λάβετε το ποσό του αντιλογισμού μετά απο ακύρωση χρέωσης ή επιστροφή χρημάτων ποικίλει, καθώς εξαρτάται αποκλειστικά από τον εκδότη και από το τύπο της εκάστοτε κάρτας.

X